2014. február 17., hétfő

I. FEJEZET" Harry szemszöge "


Véget ért a Take me home turné. Sajnálom mert ez az életem, és imádom a rajongóinkat, de egy kicsit örülök is h végre hazamehetek pihenni. Apropó a pihenésről jut eszembe, azért, hogy ne csak egy sziával köszönjünk el egymástól, olyan ötletem támadt, hogy menjünk el közösen (kb. 80 fő) nyaralni. Elmondtam a srácoknak és tetszett nekik az ötlet. Szóltam Paulnak, hogy foglaljon helyet egy Madridi szállodában, és honlap indulhatunk is.Niallal indultunk éppen kajáért ( nem is tudom ezen miért csodálkozom, hiszen ő mindig éhes) amikor a folyosón megláttam Lux-ot , a keresztlányomat, imádom hihetetlenül cuki.Kiabálni kezdtem, hogy észrevegyen, ekkor odarohant hozzám.
  - Harry bácsi, hoztok nekem is valami finomat! - Nem is értem, hogy lehet ilyen okos egy kis csöppség.
  - Persze picur, hamarosan jövünk, légy jó! - Azzal egy puszit nyomtam az arcára és már indultunk is.
Útközben Niall megint felhozta a csajokat, mivel mind a ketten szinglik vagyunk sokszor beszélgetünk erről. Igaz mindig is voltak és vannak is futó kapcsolataim, de eldöntöttem, hogy komolyabb kapcsolatra vágyom és lassan talán elkezdem keresni az igazt, aki a gyermekeim anyja lesz majd. Visszaértünk és már mindenki tudta hogy nyaralni megyünk és holnap 6-ra a reptéren kell lenni.Kicsit korán, de legalább a bemutatkozás előtt ki tudunk pakolni. Összepakoltam és lefeküdtem aludni. Jól aludtam, és kipihentem magam. levittem a csomagokat a kocsihoz, és elindultam a reptérre. Mindenki időben itt volt, így indultunk is. A gép felszállt, beraktam a fülest a fülembe és csak gondolkodtam, mindenről: az életről, családról, barátokról......
" Sarah szemszöge"


Borzalmasan aludtam. Azt álmodtam, hogy Lux ( a kislány) nem szeretett meg , sőt amikor meglátott elkezdett sírni.remélem nem fog megtörténni. Nagy-nehezen kikászálódtam az ágyból és úgy döntöttem a legjobb lesz ha lezuhanyzom és elfelejtem ezt az egészet. Elvégeztem a dolgaimat a fürdőben és, elmentem reggelizni a konyhába. Elég korán volt még, de inkább elkezdtem hajat mosni, sminkelni és felöltözni, hogy minden tökéletes legyen. Azt hiszem megtaláltam a tökéletes összeállítást ami tükrözi a személyiségem,csajos,  de nem kihívó.
Igaz 11-re kellet menni, de 10-kor már elindultam, még beugrottam a starbuksba egy kávéért, amit útközben fogyasztottam el.

10:45 volt amikor beértem a hotelba.Bejelentkeztem a recepciónál.
  - Szia Petra! - ő volt a recepciós lány - Gondolom Petrik mondta, hogy mostantól két és fél hétig, egy kislányra fogok vigyázni.
  - Szia! Igen mondta, és megkért, hogy szóljak ha ideértél menj be a kisterembe, a többiek már a konferenciateremben gyülekeznek. Szólok neki, hogy megjöttél.
  - Rendben akkor indulok is. - Bementem a kisterembe, ezt és a konferenciatermet egy fóliázott ajtó kötötte össze, így még mindig nem tudtam meg kik vannak bent. amikor meghallottam Petriket megnyugodtam, hamarosan 11 óra kicsit kezdtem izgulni, amikor kinyílt az ajtó és Petrik lépett be rajta.
 - Szia Sarah örülök, hogy itt vagy. Hamarosan kezdünk. A bemutatkozás menete a következő: elkezdek velük beszélgetni, mondok pár szót a szállodáról, és jöttök ti. Először a saját recepciós, majd a két szakács, a két pincér, az úszómester és te. Bemutatkoztok és neked majd bemutatjuk a gyerekeket is. Ezután lesz egy kis állófogadás amire persze te is hivatalos vagy.Remélem így megfelel, és ne izgulj, nagyon  jó fejek a picik pedig tündériek.
  - Igen így jó lesz, és próbálok nem izgulni.
  - Akkor ha szólítalak légy szíves fáradj ki.
  - Oksa.
  - Most kimegyek és kezdünk is.
Könnyű azt mondani, hogy ne izguljak, ki nem izgul ilyenkor.Ahogy Petrik kilépett az ajtón csak arra figyeltem milyen reakciókat hallok.az biztos amikor kajáról beszéltek mindenki nagyon nevetett. Már csak én vagyok a teremben.Hallom, hogy Petrik a gyerekekről kezd beszélni, görcsbe rándul a gyomrom.Amikor a nevemet mondta, kinyitotta az ajtót és én kiléptem rajta........


2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Akkor csere? Nálam már kint vagytok! :) http://1d-impossible.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Mehet a csere, nálam már kint is vagytok ! :)
    http://ltp-alone.blogspot.hu

    VálaszTörlés