2014. április 3., csütörtök

VII. FEJEZET

     "~Sarah szemszöge"~

A Louis-s incidens után kicsit kellemetlenül éreztem magam és már semmi kedvem nem volt medencézni, de mivel Lux-nak már megígértem nem tehettem mást.A folyosón kézen fogva sétáltam végig Luxal , amikor a medencékhez értünk a lányokkal lepakoltunk néhány üres napozó ágyra. Luxra adtam a kis kar úszóját és bekentem kis csöpp testét nap tejjel, majd a nagy medence felé vettük az irányt.A lányok is követtek minket. A medencében először én mártóztam meg, nem mondhatnám, hogy meleg volt, de nem kellet megfagyni benne.A lányokkal együtt Lux is bemerészkedett, azt mondta nem hideg a víz így maradtunk a medencében.
Természetesen figyelve a kislányra, a medence szélén található padhoz mentünk és ott helyet foglalva elkezdtünk beszélgetni.
 - Lányok, még egyszer meg szeretném köszönni, hogy ilyen segítőkészek voltatok és kölcsön adtatok nekem egy bikinit, hogyan hálálhatnám meg? - kérdeztem, igaz egy kölcsönbe adott fürdőruháért nem biztos, hogy ekkora felhajtást kellet volna csinálni.
 - Jaj Sarah ez természetes, hogy kölcsön adjuk, hiszen nem mehetsz be a vízbe meztelenül, - kuncogott Dani saját mondatán, mire mind nagy nevetésben törtünk ki.
 - Ezt nem kell meghálálnod, fordított estben te is megtetted volna. - mondta Perrie még mindig nevetve.
 - Hát akkor köszönöm. - mondtam szerényen.
 - Na akkor ezt megtárgyaltuk, de lenne egy kérdésem ami még tisztázatlan számomra. - fordult felém El teljesen komoly arccal.
  -Tessék kérdezz nyugodtan, bármiről, bármit szívesen válaszolok. -
  -Szóval akkor kezdjük a szaftos résszel, tehát mint reggel kiderült nincs barátod, esetleg van olyan srác aki tetszik? - kérdezte, reménykedtem benne, hogy nem ilyet fog kérdezni, de mind lányok vagyunk és mi lenne az elsődleges téma, ha nem a pasik.igazából nem is tudtam mit válaszoljak. Azt nem mondhatom, hogy teljesen bele vagyok zúgva Harrybe, mert 1. : igazából még nem vagyok teljesen biztos abban amit érzek, 2.: nem gondolnám, hogy jó ötlet lenne az 1D barát nőknek ilyet mondani, mert egyszer valaki véletlenül tuti, hogy elmondaná neki vagy a pasijuknak aki persze nem tartaná magában.Így maradtam a biztos válasznál.
  - Hát van egy srác, de semmi komoly. Igazából nem gondolom bármi is lehetne abból a kapcsolatból, mert úgy veszem észre a srácot nem igazán érdeklem. - mondtam, kifejezéstelen arcal .
  - Szóval az információk amiket kaptam a következők: van egy srác aki tetszik, de te úgy érzed nem nyit feléd. Ezen könnyen segíthetünk, mutasd be nekem és lerendezem, na mit szólsz? - ezen a mondaton kénytelen voltam nevetni.
  - Örülök, hogy segíteni szeretnél, de  úgy gondolom ezt meg tudom oldani magam is. - mondtam mosolyogva.
  -  Nézzétek ott jönnek a fiúk!!!!! - kiáltotta el magát Perrie.Ekkor megfordultam és megláttam , az öt srácot ahogy felénk közeledtek. Ők voltak a A Tökéletes ötös, minden per-fect volt rajtuk, a haj, a kidolgozott felsőtestek, a vállukon hanyagul átdobott törölköző, mintha egy álomból léptek volna ki. Na de ez a pillanat sem tartott sokáig mert már majdnem mellettünk haladtak el amikor Niall megcsúszott egy kis tócsán és esés közben a fiukba próbált kapaszkodni, mellyel mindenkit a földre rántott. Hihetetlen látvány volt, ha lehetne megnézném lassítva újra és újra. Mindenki aki a medencénél volt hangos nevetésben tört ki, kivéve a fiukat, elnézve az arc kifejezésüket, nem volt kellemes a landolás, de hirtelen egymásra néztek és ők is nevetni kezdtek.Jó volt látni, hogy nem kezdtek el pánikolni, hogy mi van ha valaki meglátta őket vagy ilyesmi.
 - Hamarosan csatlakozunk hozzátok csajok! - mondta teljesen nyugodtan Niall, miután felálltak a földről és elmentek lepakolni a cuccaikat. Tényleg nem kellet sokat várni rájuk, szinte ezzel a mondattal egyídőben mindenki ott termett.
 - Srácok azért jól vagytok??? - tetem fel a kérdést, és kis aggodalmat éreztem hangomban, remélem ezt ők nem vették észre.
 - Köszönöm kérdésed Sarah talán mind annyiunk nevében mondhatom, hogy minden rendben maximum egy lila folt marad meg emléknek. - mondta Liam és mindenki egyetértően bólogatott.
 - Lux jössz játszani? - kérdezte Harry Lux -ot kezében egy színes strand labdával a kezében. Nem tudom hogyan kerülhetett hozzá, mert néhány másodperccel ezelőtt még nem volt nála.
 - Igennnnn, de Sajah is jöhet? - kérdezte aranyosan, azonban a válsztól egy kicsit féltem, de csak nem mondja azt , hogy nem játszhatok velük.
  - Semmi akadálya. - mondta és küldött felém egy colgate reklámba illő édes mosolyt. Nagyon jól elvoltunk így hármasban, úgy vettem észre Harry kezd bátrabb lenni és talán megkedvelt. Lassan két
órája áztattuk magunkat a medencében amikor Lux megéhezett és elmentem vele az étterembe ebédelni.
Az étteremben összetalálkoztunk a szüleivel  és megbeszéltük, hogy ebéd után vigyem fel Lux-ot a cuccaival együtt a szobájába és szabad lesz a délutánom, mert ők szeretnének Luxal lenni. Szóval egy kiadós ebéd után. Visszamentünk a medencéhez összepakoltam Lux cuccait és odamentünk elköszönni a többiekhez.
 - Srácok mi Luxal már megebédeltünk, ő most felmegy aludni, de még szeretett volna tőletek elköszönni.
 - Délután visszajöttök még? - kérdezte Harry
 - Lux-ról nem tudok, mert délután a szüleivel lesz, én szívesen maradok, persze csak akkor ha nem zavarok.
 - Jaj miért zavarnál, jól elleszünk , nem igaz?  - mondta Louis, és vigyorgott mint a tejbe tök, van egy olyan érzésem, hogy készül valamire.
 - Hát akkor mi most megyünk, legyetek jók. - mondtam
 - Sziasztok. - integetett aranyosan Lux és már a hotel liftjénél voltunk amikor, meghallottam, hogy valaki a nevemet kiabálja.Megfordultam és megláttam Harryt, mégis mit akarhat.
  - Ugye visszajössz? - kérdezte óriási boci szemekkel, meg akarta fogni a kezem, de nem tette.
  - Ha ennyire szeretnéd. - mondtam mosolyogva és beszálltam Luxal a liftbe, Harry egészen az ajtó csukódásáig mozdulatlanul állt a lift előtt, nem tudom mi lelete. A liftből kilépve kézen fogva sétáltam Luxal a lakosztályukig, csendben voltunk, látszott rajta, hogy nagyon elfáradt így nem erőltettem a beszélgetést, aludnia kell.Az ajtót Lou nyitotta ki és behívott engem is beszélgetni.Lux egyből a szobájába ment , szinte rögtön el is aludt. Mi leültünk a nappaliban és hosszasan beszélgettünk a mai napról, az életről, családról és szerelemről. Nagyjából mindent elmondtam neki a múltammal kapcsolatban, szinte töviről hegyire ismeri a kapcsolatomat Leonnal. Jól esett neki elmondani, megbíztam benne és úgy vettem észre ez kölcsönös.
Körülbelül egy órás beszélgetés után újra elindultam a medencéhez, mivel a srácok már vártak.
A lift a megszokottnál is lassabban haladt lefelé, a sírás kerülgettet nem volt egyszerű felidézni a sok fájdalmat, feltépni a sebeket amik mára majdnem begyógyultak. Össze kellett szednem magam, nem mehetek így vissza a többiekhez.A lift ajtaja kinyílt és kiléptem rajta, lehajtott fejjel sétáltam át a hallon, amikor valakinek nekiütköztem. Fel sem néztem csak bocsánatot kértem és már haladtam is volna tovább, ha az az ismeretlen meg nem fogja a csuklómat és vissza nem rántott volna. De hiszen ő nem is ismeretlen, egy rég nem-látott srác volt az. Federico Grandé egy helyes korombeli srác, hihetetlen jó hangja van itt dolgozik a hotelban, esténként vacsora mellé szolgáltat zenét, de egész nap a szállodában lófrál.Sokszor próbálkozott már nálam, de én csak barátként tekintek rá.
  - Hé már nem is köszönsz? - kérdezte tettetet felháborodottsággal.
  - Jaj sajnálom Fede, nem gondoltam, hogy beléd botlom, hol voltál mostanában?
  - Megbocsájtok, Angliában voltam, továbbtanulással kapcsolatos úton. De mi a baj látom, a szemedben, tudod, hogy nekem mindent elmondhatsz. - mindig is tudtam ő sosem árult volna el semmit rólam, senkinek, olyan mintha a második bátyám lenne.
  -Tudom, persze nincs semmi baj csak a múlton rágódtam egy kicsit. - mondtam visszagondolva az elmúlt egy órára.
  - Na akkor látom szükséged van egy kis zenére. - és már elő is kapta a gitárját és elkezdett játszani rajta egy dalt, ha énekel az mindig megnyugtat és jó, hogy csak nekem énekel, akár napokig tudnám hallgatni.
Miközben ő énekelt és gitározott elindultunk a medencékhez, ahogy kiértünk a többiek integetni kezdtek nekem a medencéből, visszaintegettem, majd a nap ágyhoz sétáltunk ahol a törölközőmet hagytam, és leültünk egymás mellé, még néhány percig beszélgettünk. Majd két puszival búcsúztam tőle, ő is távozott én pedig a medencébe indultam a srácokhoz.
  - Ő az a srác, akiről beszéltél????  - támadott le rögtön Dani, még köszönni sem tudtam.Nem gondoltam volna, hogy ezt így mindenki előtt megkérdezi, de most már mindegy.
  - Jaj Dani, nem teljesen mindegy az. - mondtam és közben úgy csináltam mintha nem is érdekelne
  - Naaa Sarah, legalább annyit mondj, hogy ki ez a srác mert a két pusziból sok mindenre lehet következtetni. Mellesleg elég helyes és összeillenétek. - Elnek erre a mondatára már Louis is felkapta a fejét.
 - Mi az, hogy helyes, neked itt vagyok én, nem is kéne ránézned más srácra!!!! - játszotta a felháborodottat Louis, de ez mindenkinek feltűnt.
 - Szerinted ez mégis minek látszódott El. Mindenki azt gondol amit akar. - mondtam egyszerűen, rá sem hederítve a többiek reakciójára.
  - Akkor ő az a srác, ez már biztos.! - mondta Perrie kicsit hangosabban a keleténél, de ez őt mit sem zavarta. Erre a mondatára az én reakcióm csak egy szemforgatás volt.A kis beszélgetésünket hallva, Harry kiszállt a medencéből összeszedte a cuccait és felrohant a szobájába.
 - Hát neki meg mi baja? - kérdeztem, de kérdésemre nem érkezett válasz
  - Srácok én már kezdek éhes lenni és lassan vacsoraidő van, nem mehetnék kajálni?- tette fel a kérdést Niall, és amikor rápillantottam az órára 18:59-et mutatott.
  - Niallnak igaza van délután nem is ettünk semmit. - mondta Liam és már indultunk is ki a medencéből. Összepakoltunk a cuccainkat a többiek felmentek a szobájukba öltözködni, én pedig a hallban maradtam. Itt megint összefutottam Federicoval, ő is az étterembe tartott, pár szót váltottunk amikor egy ismerős arc haladt el mellettem.
  - Szia Harry!! - köszöntem oda neki hangosan, de mintha meg sem hallotta volna az étterembe sietett. Fede is ott hagyott engem, kb. nyolc óra lehetett amikor már az étteremben ülve fogyasztottuk vacsoránkat, Harry természetesen nem tartott velünk.
 - Harry küldött egy SMS-t, amiben azt írja bulizni megy ne várjuk és ne is keressük. - olvasta  fel lassan és érthetően az üzenetet Louis.
  - Úgy érzem ennek megint nem lesz jó vége.  - mondta Zayn idegesen és enyhén az asztalra csapott.
  - Várjatok mi, én ezt nem értem. Nem azért vagytok itt, hogy pihenjetek és bulizzatok? - kérdeztem
  - Igen azért vagyunk itt, de ha Harrytől kap valamelyikünk ilyen üzenetet akkor abból biztosan, valami rossz sül ki. Tudod Sarah amikor ilyen SMS-t kapunk tőle általában bulizni megy, holt részegre leissza magát és felszed valami nőcskét. Nem először szembesültünk már ezzel a ténnyel. - mondta Liam és csalódottság ült ki az arcára. - Az elején, próbáltuk megakadályozni ezeket, de szinte lehetetlen, ha sikerül is, akkor napokra eltűnik és azt sem tudjuk, mi van vele. Így inkább hagyjuk, hogy ezt tegye. - folytatta
  - És Harry már nagyfiú tud magára vigyázni. - mondta Louis egykedvűen.
  - Szerintem ez nem jó döntés, de amik már történtek amikor megakadályoztunk egy ilyen estét, azok tényleg borzalmasak voltak. - mondta Niall befejezve utolsó tányér sütijét is.
 - Szerintem hagyjuk most ezt a témát, mi lenne, ha átmennénk a bárba és ott folytatnánk a beszélgetést - ajánlottam fel.
 - Rendben ez jó ötlet - mondta El. Felálltunk az asztalunktól, elhagytuk az éttermet és átsétáltunk a bárba. Kértünk néhány üveg bort, majd ott folytattuk a beszélgetést.....
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése